Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Вогнестійкі сендвіч - панелі

15.05.20
Компанія TTRADE - генеральний представник в Україні Польського заводу з виробництва поліуретанових сендвіч - панелей Paneltech, ми займаємо 30% частки ринку, обсяг продажів в середньому становить 170 тис.кв.м на рік.
За 8 років ми укомплектували понад 500 об'єктів різного призначення: м'ясокомбінати, овочесховища, молокозаводи, логістичні комплекси, медичні центри та СТО.
Купити вогнестійкі сендвіч-панелі
Дуже важливу роль в процесі реалізації об'єктів ШМБ (БМЗ) відіграє якість будівельних матеріалів!
При виборі наповнювача клієнту необхідно отримати професійну консультацію, адже некомпетентність в ніші й бажання заощадити на матеріалах призводить до сумних наслідків та значних збитків надалі.

Раніше в місті Бровари Київської області згоріли склади торгової компанії «Технополіс». Як стало відомо, горіла обшивка й утеплювач стін одноповерхового будинку складу. Стіни були змонтовані з сендвіч - панелей Gor-Stal із PIR-наповнювачем. Площа спалаху склала 27 тис. кв.м. Пізніше пожежні тест-бригади з'ясували, що така самонесуча конструкція, як сендвіч - панель, не протримались і половини заданого часу, заявлених у своїх пожежних протоколах. Дана інформація не є секретною й оприлюднена на численних інтернет - ресурсах.


На відміну від наших конкурентів, в якості PIR-наповнювача при виробництві сендвіч - панелей на заводі Paneltech (Польща), використовується сировина 1-го класу німецького виробника BASF (Німеччина), аналогом якої може бути лише APN / PIR наповнювач виробництва Kingspan (Польща).
  • При виробництві сендвіч - панелей завод PaNeltech використовує піну, яка не підтримує горіння, протоколи проведених пожежних випробувань свідчать, що при товщині панелі 40 мм межа поширення вогню відповідає параметру М0, а втрата цілісності й теплоізоляційної здатності настає через 15 хвилин, у панелі 100 мм - 30 хвилин, і відповідає параметрам вогнестійкості EI 15 і EI 30. PIR панель товщиною 160 мм має сертифікат EI 60.
  • У наших основних конкурентів панель 150 мм відповідає EI 45.
  • Межа вогнестійкості сендвіч - панелей Paneltech з наповнювачем з мінеральної вати 100 мм складає 90 хвилин.

Отримати консультацію 

Таким чином, обираючи огороджувальні конструкції, особливу увагу слід приділяти їх властивостями та характеристиками, адже застосування панелей з якісним наповнювачем знімає питання щодо пожежної безпеки будівлі.

Наші клієнти:

новини компанії