Калькулятор

Главный офис - Киев, пр-т Валерия Лобановского 56/21. БЦ Star Center

заказать Звонок

Генподрядчик промышленных объектов Строительство БМЗ в Украине

04.07.22

"Відбудова України – це не тільки про те, що маємо зробити після нашої перемоги або в наступні роки, а й те, що потрібно робити вже просто зараз."

 Будівництво складів під ключ
Час та гроші – це два ресурси, що найбільше цінуються у будь-якому бізнесі. Дійсно, але так було до війни.
Наразі всі ми цінуємо безпеку, вогнестійкість, екологічність. Саме тому більшість розробок та технологій модернізуються, покращуються. Це все відноситься й до ринку будівництва. Яскравий приклад – швидкомонтуємі споруди. У порівнянні з класичними технологіями будівництва даний метод дозволяє оптимізувати витрати на матеріали та роботи, здавати об’єкти в експлуатацію у максимально скорочені терміни. І це все з гарантовано високою якістю та надійністю, з відповідністю до норм.
Серед девелоперів та розробників набуває популярності тенденція зеленого будівництва та бажання отримати сертифікат відповідності до міжнародних стандартів LEED або BREEAM.

Послуги генпідряду у Києві та по Україні | БМЗ ціна

TTRADE – генпідрядна будівельна компанія з 2012 року надаємо послуги з проєктування, реконструкції й будівництва промислових об'єктів, будівництва швидкомонтованих складів з металоконструкцій і сендвіч-панелей за оптимальною вартістю по Києву та Україні.

Запит ціни

будівництво складського комплексу

  • Будівництво складського комплексу з адміністративними і офісними приміщеннями «AMSTAR». Загальна площа - 37 251,13 кв.м.

stroitel'stvo-skladskogo-kompleksa

stroitel'stvo-skladskogo-kompleksa

  • Реконструкція заводу під виробництво газобетонних блоків AEROC

Вибір генерального підрядника під час будівництва промислових об'єктів

Як правильно вибрати компанію, якій можна довірити функції генерального підрядника? Насамперед варто звернути увагу на:
 
Скільки років компанія на ринку. Наявність ліцензій. Відгуки та рекомендації від попередніх клієнтів. Портфоліо та можливість відвідати реалізовані об'єкти
 
Детальна комерційна пропозиція, кошторис чи розрахунок, в яких враховано всі види робіт, розписано все за позиціями. Надання компанією гарантій на виконані роботи
 
Вигідно, якщо у будівельної фірми є постійні партнери, постачальники будівельних матеріалів. Всі питання ви вирішуватимете з представником будівельної компанії
 
Наявність кваліфікованих фахівців та їх стаж роботи у компанії. Якщо вони на цій фірмі постійні – це добрий знак. Власний парк будівельної техніки.

Будівництво та реконструкція великих промислових об'єктів, будівництво та проєктування складських приміщень та логістичних комплексів від компанії TTRADE у Києві та по Україні

Про компанію TTRADE:
будівництво та проєктування складських приміщень та логістичних комплексів
  • ТОВ компанія “ТТРЕЙД” була заснована у лютому 2012 року.
  • Основна спеціалізація - будівництво та реконструкція “під ключ” в якості генпідрядника: складських приміщень та логістичних комплексів, промислових об’єктів, об’єктів агро- промислового призначення.
  • Штат співробітників компанії — 70 осіб. Плюс постійні бригади монтажників.
  • ТОВ «ТТРЕЙД» має в своєму розпорядженні власний добре оснащений парк машин та механізмів: Manitou, телескопічні навантажувачі JCB, вантажопідйомні крани, екскаватори на гусеничному та колісному ходу, бульдозери, вантажні самоскиди, в т.ч. MAN TGA вантажопідйомністю 44 тонни. Разом 50 одиниць.
  • Ексклюзивні права на продаж будівельних матеріалів від заводів виробників:високотехнологічні сендвіч-панелі Paneltech (Польща), ПВХ - мембрана Rhenafol (FDT, Німеччина), система внутрішнього водостоку сифонно-вакуумної дії Valsir Rainplus (Італія)
  • Власні активи та значний уставний капітал компанії.

Ці власні ресурси дають можливість оптимізувати витрати замовника та виключають непередбачувані обставини при реалізації проєкту, дозволяючи у строки виконувати взяті за договором зобов'язання навіть у період воєнного стану. 

На часі проєктуємо та будуємо промислові комплекси із сендвіч-панелей для вашого зручного, надійного і красивого життя у вільній Україні.

Отримати консультацію, замовити проєктування, отримати кошторис будівництва ШМБ (БМЗ) можна у фахівців компанії "ТТРЕЙД" з 9.00 пн-пт :

Клієнти TTRADE:

МХП logo
М'ясокомбінат_Ювілейний_logo
БІАГР_logo
Галичина_logo
AMTEL_logo
FM_logistic_logo
BIOKON_logo
biopharma_logo
moyo_logo
ЕРІДОН_logo
AMSTAR_logo
Dragon_Capital_logo
novus_logo
syaivir_logo
agrana_logo
АТБ_logo
ДМИТРУК_logo
ЯТРАНЬ_logo
tegra_logo
новости компании