Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Будівництво складу, ціна у Києві та Київській обл

08.05.24
Будівництво складу під ключ у Києві

Будівництво складу для обслуговування будівель торгівлі - 2 800 кв.м (2022-2023 р.)

З 2012 року будуємо склади, логістику сегмента B2B. Знаємось на будівництві та проєктуванні складських комплексів, яке автоматизує логістичні операції: приймання товару, планування, зберігання, переміщення, інвентаризацію.
Маємо досвід влучання снарядів в наші об'єкти, тому точно знаємо на що звернути увагу та які матеріали використовувати при будівництві складів у країні, де триває війна.
Сучасні технології здатні повною мірою задовольнити ці запити. Зокрема, йдеться про зведення логістичних центрів, складів та ангарів з використанням металоконструкцій та сендвіч-панелей.
Саме на останньому і зосереджено професійну діяльність компанії TTRADE – провідної генпідрядної будівельної компанії України.

Будівництво складу, Ціна у Києві та Київській області

Не витрачайте час. Зверніться до нас вже сьогодні. Надамо ціни на проєктування та будівництво складських комплексів. Маємо склад з матеріалами, власний парк будівельної техніки, постійні бригади монтажників. Надаємо гарантії, Покажемо реалізованоб'єкти.

Надіслати запит

Будівництво складу та складських приміщень

Трохи звіту з будмайданчику. У селі Щасливе Бориспільського району Київської області будуємо новий склад для обслуговування будівель торгівлі. Загальна площа цього комплексу становить 3024,97 квадратних метрів, з них площа забудови - 2778,58 квадратних метрів. Роботи з будівництва розпочалися у другому кварталі 2023 року. Важливо відзначити, що будівництво здійснювалося в умовах постійних сирен та обстрілів, але завдяки професіоналізму та відповідальності залучених до проєкту команд та застосуванню сучасних технологій будівництва, комплекс вчасно зведений. Склад для обслуговування будівель торгівлі побудований із використанням металоконструкцій та сендвіч-панелей, що забезпечує високий рівень міцності та вогнестійкості споруди, клас наслідків (відповідальності) - СС2. Дякуємо за довіру та пишаємось, що змогли реалізувати всі ідеї Замовника.

Будівництво складу, ціна у Києві

Будівництво складу, ціна у Києві

Будівництво складу, ціна у Києві

Будівництво складу, ціна у Києві

Будівництво складу, ціна у Києві

Будівництво складу, ціна у Києві

Будівництво складу, ціна у Києві

Будівництво складу, ціна у Києві

Клієнти TTRADE:

МХП logo
М'ясокомбінат_Ювілейний_logo
БІАГР_logo
Галичина_logo
AMTEL_logo
FM_logistic_logo
BIOKON_logo
biopharma_logo
moyo_logo
ЕРІДОН_logo
AMSTAR_logo
Dragon_Capital_logo
novus_logo
syaivir_logo
agrana_logo
АТБ_logo
ДМИТРУК_logo
ЯТРАНЬ_logo
tegra_logo
новини компанії