Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Миколо Вікторовичу, вітаємо з Днем народження!

22.05.22
Николай Викторович Грибанов
Бажаємо досягнення поставлених цілей, розвитку компанії, транзакційної ефективності, якісного партнерства з існуючими та новими Замовниками. Завдяки Вам ми знаємо, що всі ці проблеми – тимчасові. І незабаром під Вашим керівництвом ми всі з новими силами повернемось до своєї улюбленої справи – будувати!
Ви не лише створили TTRADE та вивели компанію на позиції лідера будівельного ринку України. Ви згуртували колектив, перетворили нас на одну дружну сім'ю, віддану спільній справі.

Що для кожного з нас означає робота з Вами, робота у компанії ТТРЕЙД?

робота в TTRADE Наталія Антипенко,
директор з персоналу 
"Що для мене «TTRADE»? Насамперед для мене – це сім'я професіоналів своєї справи.

Де кожен співробітник є частиною великого цілого механізму. Кожен знає, що згуртована команда дає потрібний результат і всі зусилля докладає для досягнення поставленої мети. Звичайно, в команді є Лідер, за яким хочеться йти. Той, хто своїм прикладом драйвить усіх.Своєю невичерпною енергією, прагненням та бажанням він заряджає всіх навколо. Працюючи в компанії TTRADE я розумію, що немає нічого неможливого. Будь-яка мета буде досягнута і всі перешкоди, які можуть зустрітися будуть подолані. Приємно усвідомлювати, що в «TTRADE» ти завжди будеш почутий, а внесок у загальну справу буде оцінений належним чином. У сьогоднішній непростий час, в якій частині світу ми не знаходилися б зараз, кожен співробітник відчуває допомогу і підтримку. Адже всі ми – Команда «TTRADE» і це дорогого коштує." 

 
Андрій Білоконь Андрій Білоконь,
керівник будівельних проєктів 

ТТРЕЙД - Можливість

7 років у компанії

"Я достатньо часу пропрацював у компанії, щоб давати заключення або робити висновки. Компанія переживала багато різних моментів, як корабель, який робив багато виходів в океан та завжди виходила з будь-яких штормів, ситуацій гідно, завдяки своєму капітанові та його команді.
 
Чому кажу можливість, тому що це компанія, яка вчить, яка дозволяє знаходити себе. Дуже динамічне зростання компанії та її розвиток, дозволяє самому рости та розвиватися. Вірю в нашу перемогу, перемогу компанії над усіма труднощами, знаю що скоро чекає тривала та захоплююча подорож. А нашому капітанові бажаю тримати ніс за вітром і знати, що його команда на чеку та завжди готова."

робота в TTRADE

2015 рік

робота в TTRADE

2022 рік

 
Анна Калантай Анна Калантай,
бухгалтер 

ТТРЕЙД - Репутація

"Ділова репутація компанії – це стратегічний актив, довіра та конкурентна перевага на ринку. Компанія ТТРЕЙД наділена цим.
Хочу висловити захоплення управлінськими процесами та корпоративною культурою компанії. ТТРЕЙД дає відчуття надійності. ТТРЕЙД дає відчуття впевненості в єдності команди, яка живе однаковими цінностями та поділяє кінцеві цілі, що дає якісний та конкурентний результат у своїй діяльності, важливій місії та розвитку не лише для України, а й для міжнародних колег."
 
 

робота в TTRADE

робота в TTRADE

 
Олег Антонович Олег Антонович,
директор з будівництва 

ТТРЕЙД - Друг

5 років у компанії

"Друг пізнається в біді." Вираз, який ми, коли в нас все добре, вважаємо "затертим".
Але коли життя випробовує нас на міцність, тільки справжній друг не покине та підтримає тебе у скрутну хвилину. І тільки з ним ти стаєш сильнішим та здатним подолати все!
 
ТТРЕЙД для мене не лише компанія, яка дає впевненість у житті.
 
ТТРЕЙД для мене справжній Друг!"
 
 

работа в TTRADE

работа в TTRADE

 
Кирило Петрович Кирило Петрович,
юрисконсульт 

ТТРЕЙД - Люди

3 роки у компанії

"Для мене ТТРЕЙД – це, в першу чергу, люди, з якими працюєш щодня, рука об руку. Вважаю, що колектив ТТРЕЙД – це колектив особистостей. Особистостей неординарних, часом складних, але, без сумнівів – людей розумних, глибоких, творчих та наполегливих. Також немає сумнівів, що в колективі ТТРЕЙД є гідні авторитети та визнаний лідер. Лідер, який вміє заряджати впевненістю в успіху, об'єднувати зусилля всіх для досягнення масштабних спільних цілей. І праця в колективі ТТРЕЙД – це щоденний новий досвід, який збагачує навіть зрілу людину. Бажаю удачі та результатів усьому колективу та вірних рішень його керівнику – Миколі Вікторовичу."
 

Тетяна Стрилецька

Тетяна Стрилецька – менеджер ЗЕД

3 роки у компанії

ТТРЕЙД – забезпеченість, розвиток, ідеальне продовження кар'єри! Дякуємо за можливості! We know. We can. We do.

Володимир Мостовий

Володимир Мостовий – логіст

6 років у компанії

ТТРЕЙД дає мені стабільність, у наш непростий час!!!

Максим Тюрін

Максим Тюрін – керівник напряму сипких будівельних матеріалів

1,5 роки у компанії

Дорогий Миколо Вікторовичу. Ваша воля, оптимізм, відданість справі гідні захоплення та поваги. Талант, майстерність та невичерпна цілеспрямованість допомогли Вам досягти значних результатів у бізнесі. Ваше життя, Ваші успіхи є прикладом відданості своїй справі.

Ольга Чернявська

Ольга Чернявська – офіс-менеджер

3 роки у компанії

ТТРЕЙД для мене – це місце, в яке хочеться приходити із задоволенням щоранку. Миколо Вікторовичу, з Днем народження! Хочу побажати, щоб Ваші найзаповітніші мрії здійснилися. Щоб надійність та впевненість, яку Ви випромінюєте, була прикладом для наслідування. Будьте здорові, кохані та по-людськи щасливі!

Сердар Ягмуров

Сердар Ягмуров – інженер ВТВ

>1 року у компанії

ТТРЕЙД – це люди: сильні духом, морально-вольові та порядні. Миколо Вікторовичу, Ви зібрали хорошу команду!

Тимченко

Карина Тимченко – постачальник

3,5 роки у компанії

ТТРЕЙД это - Будувати правильно

Катерина Данильчук

Катерина Данильчук– бухгалтер

1,5 роки у компанії

ТТРЕЙД – місце, де можна цікаво та з користю проводити час у приємному колективі справжніх професіоналів.

Олександр Боримчук

Олександр Боримчук– керівник напряму з ПВХ мембрани

5,5 років у компанії

ТТРЕЙД - самоефективність. Для роботи в компанії за моїм напрямком (покрівельні ПВХ-мембрани) створені всі умови, що дозволяють виконувати план продажу. Постійний складський запас, можливість планування закупівель матеріалів, свобода прийняття рішень.

 
Віта Малімон Віта Малімон,
старший бухгалтер 

ТТРЕЙД - Гордість

7 років у компанії

"7 років роботи в компанії ТТРЕЙД для мене стали великою честю. Так, за ці роки компанія заслужила солідну репутацію та зайняла лідерські позиції у будівельній галузі. Для мене гордість – бути частиною команди професіоналів, а також щодня робити свій внесок у розвиток нашої компанії.
 
Микола Вікторович, вітаю Вас з Днем народження та бажаю завжди залишатися таким самим справедливим керівником та впевненою в собі людиною! Досягайте всіх поставлених цілей, наповнюйте своє життя яскравими фарбами та крокуйте лише вперед! Нехай близькі підтримують Вас у всіх починаннях та заряджають своєю любов'ю день у день!"

робота в TTRADE

робота в TTRADE

 
Олексій Лобанов Олексій Лобанов,
керівник відділу продажу 

ТТРЕЙД - Сім'я

6 років у компанії

"Для мене ТТРЕЙД – це друга сім'я.
 
Завдяки ТТРЕЙД я можу бути впевнений у завтрашньому дні, адже за всі 6 років роботи в компанії ТТРЕЙД жодного разу не відмовили у допомозі ні мені, ні будь-кому.
 
Миколо Вікторовичу, дякую, що надаєте всі необхідні інструменти для зростання співробітника, як в особистісному плані, так і в професійному."
 
 
 
 

робота в TTRADE

робота в TTRADE

 
Ольга Сисоєва Ольга Сисоєва

ТТРЕЙД - Відродження

"Микола Вікторовичу! Вітаю Вас з Днем народження!
Бажаю, щоб Ви були завжди здорові, сповнені енергією та ентузіазму «рухати» Світ уперед, всупереч життєвим перешкодам!
 
Нехай перед Вами стоятимуть складні та цікаві завдання, і нехай їх вирішення приносить Вам задоволення, а Ваше оточення буде наповнене активними, вірними людьми – Партнерами, готовими прийняти виклик та реалізовувати найсміливіші ідеї!
 

робота в TTRADE

робота в TTRADE

 
Любов Медяник Любов Медяник,
директор з маркетингу  

ТТРЕЙД - Результат

5,5 років у компанії

"Для мене TTRADE – це Результат, який дорівнює Гордості. Щоденний виклик та мета – бути лідерами на ринку генпідряду. Результат, який вимірюється в цифрах: ціна кліка, конверсія, продаж, прибуток. Гордість, коли приїжджаєш на будівництво та бачиш масштаби, весь арсенал нашої будівельної техніки. Гордість, коли робиш моніторинг конкурентів та розумієш, що нас копіюють у позиціонуванні. Усі ці досягнення – результат дій, тривалої та завзятої праці команди під Вашим керівництвом! Микола Вікторовичу, ми з Вами пройшли нелегкий шлях! Ви надихаєте, мотивуєте та розкриваєте все найкраще в кожному з нас.
 
Дякуємо за корпоративну культуру! Все це вимагає чималих зусиль від Вас, але в результаті компанія TTRADE має унікальну перевагу, яку не можна скопіювати. У кожного з нас є спільні спогади, емоції та цінності!
 
Міцного здоров'я, вольових дій та вірних рішень, підкорення ділового Олімпу у нових реаліях! І пам'ятайте, Ваш колектив завжди поряд! Відбудуємо разом!"

робота в TTRADE

робота в TTRADE

новини компанії