Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Відбудуємо Україну разом. Будівництво промислових об'єктів

17.02.23
Будівництво складу під ключ
Зараз Україна переживає непрості часи. І це знає кожен з нас. Але всі без виключень мають посилено працювати у своєму напрямі. Перед нами стоїть завдання не лише витіснити загарбника з нашої землі, а й відновити все те, що було ним зруйновано: житлові та виробничі будівлі, логістичні та торгові центри, науково-освітні заклади та багато іншого.
Саме на останньому і зосереджено професійну діяльність компанії TTRADE – провідної генпідрядної будівельної компанії України.

Будівництво складів та складських приміщень, терміналів в Україні

TTRADE – генпідрядна будівельна компанія. З 2012 року будуємо для лідерів ринку складські та логістичні комплекси. Швидкий запит ціни та консультація щодо будівництва складу, отримати 3D- візуалізацію, кошторис.

Надіслати запит

Виставка будівельних рішень "REBUILD UKRAINE"

Так, 15-16 лютого наші фахівці взяли участь у виставці будівельних технологій від Rebuild Ukraine – міжнародної онлайн-платформи, яка працює над залученням зовнішніх фінансових інвестицій в Україну з метою її відбудови. Виставка проходила на Expo Area та була присвячена знайомству з найбільш сучасними та високотехнологічними рішеннями у сфері будівництва від світового ринку. На ній можна було познайомитися з матеріалами, технологіями, технікою та ін.

Наша компанія представила також і свої рішення в галузі мобільного будівництва та проєктування, будівництва швидкомонтуємих промислових об'єктів. Ми почерпнули для себе нові ідеї, завели корисні та перспективні знайомства з представниками ринку та вже працюємо над налагодженням зв'язків та впровадженням передових розробок у свої проєкти. Будемо й надалі розвиватися у своїй справі й разом відбудуємо Україну – зробимо її ще більш комфортною для життя та розвитку бізнесу.

Виставка будівельних рішень REBUILD UKRAINE - TTRADE

Виставка будівельних рішень REBUILD UKRAINE - TTRADE

Виставка будівельних рішень REBUILD UKRAINE - TTRADE

Виставка будівельних рішень REBUILD UKRAINE - TTRADE

Клієнти TTRADE:

МХП logo
М'ясокомбінат_Ювілейний_logo
БІАГР_logo
Галичина_logo
AMTEL_logo
FM_logistic_logo
BIOKON_logo
biopharma_logo
moyo_logo
ЕРІДОН_logo
AMSTAR_logo
Dragon_Capital_logo
novus_logo
syaivir_logo
agrana_logo
АТБ_logo
ДМИТРУК_logo
ЯТРАНЬ_logo
tegra_logo
новини компанії