Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Легкоскидні конструкції з сендвіч-панелей

15.03.23
будівництво з сендвіч панелей
Сьогодні Україна кардинально змінює підхід як до житлового, так і до комерційного будівництва. Ті технології, які використовувалися донедавна, показали свою неефективність.
Будівництво об'єктів категорій А та Б за вибухопожежною небезпекою тепер відбувається з урахуванням таких будівельних норм, як використання легкоскидних конструкцій. Така технологія застосовується перш за все для об’єктів нафто- та газовидобувної, хімічної промисловості, в металургії, енергетиці, лікарнях.

Що таке легкоскидні конструкції?

Генпідрядна компанія TTRADE у процесі будівництва швидкомонтуємих та модульних об’єктів використовує сучасні матеріали та технології. Ми беремо на себе повний комплекс робіт з проєктування легкоскидних конструкцій, розраховуємо кріплення, підбираємо відповідні матеріали та виконуємо будівництво «під ключ». Ми працюємо заради того, щоб ви почувалися у безпеці.

Отримати консультацію

В чому ж особливості легкоскидних конструкцій?

Особливість легкоскидних конструкцій полягає у тому, що під час вибуху всередині приміщення відбувається миттєва розгерметизація частини конструкції будівлі, що дозволяє скинути тиск та запобігати серйозним руйнуванням. І оптимальне рішення для реалізації такого проєкту – будівництво об'єкта з сендвіч-панелей. Серед їх особливостей варто виділити можливість використання у будівництві будь-яких категорій приміщень. Унікальні кріплення виключають виникнення містків холоду у процесі монтажу, що стає запорукою високої енергоефективності приміщень.

Щоб максимально зберегти здоров’я та життя людей, матеріальні цінності, що перебувають у приміщенні, під час проєктування об'єкта враховуються такі моменти:

  1. Панелі та кріплення підбираються з урахуванням вітрового навантаження. Важливим є як напір, так і тиск.
  2. Під час внутрішнього вибуху першими з ладу мають вийти саме кріплення, а не панелі.
  3. З панелей утворюється одна цілісна система.
  4. Задля швидкої розгерметизації легкоскидні конструкції монтуються на несучі конструкції, що попередить руйнування останніх.
  5. Вага панелей має бути мінімальною з можливих, але не на шкоду енергоефективності.

За останні роки будівництво з сендвіч-панелей вже неодноразово довело свою ефективність та надійність. А в умовах сучасності воно стало трендом № 1 на будівельному ринку. Фахівці компаніі TTRADE беруть до уваги індивідуальні особливості кожного об’єкту, використовуємо кращі матеріали. Це все – запорука функціональності, зручності та безпеки експлуатації споруди у майбутньому.

Ми будуємо для:

МХП logo
М'ясокомбінат_Ювілейний_logo
БІАГР_logo
Галичина_logo
AMTEL_logo
FM_logistic_logo
BIOKON_logo
biopharma_logo
moyo_logo
ЕРІДОН_logo
AMSTAR_logo
Dragon_Capital_logo
novus_logo
syaivir_logo
agrana_logo
АТБ_logo
ДМИТРУК_logo
ЯТРАНЬ_logo
tegra_logo
новини компанії