Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Будівництво складів. За скільки можна побудувати склад із сендвіч панелей

07.08.23
Будівництво складу під ключ у Києві

Нове будівництво складу в с.Щасливе Київської області

Потреба у виробничих та складських приміщеннях на сьогодні досить актуальна в Україні, особливо серед бізнесу, що розвивається.
Сучасні технології здатні повною мірою задовольнити ці запити. Зокрема, йдеться про зведення логістичних центрів, складів та ангарів з використанням металоконструкцій та сендвіч-панелей.

Будівництво складів ціна під ключ в Києві та Україні

Щоб дізнатися приблизну вартість будівництва вашого складу, зв'яжіться з менеджерами нашої компанії. Надайте їм максимально докладну інформацію про тип планованого об'єкта, його габарити, ті роботи, які планується реалізувати. На підставі отриманої інформації наші фахівці виконають відповідні прорахунки й нададуть вам приблизну вартість будівництва швидкомонтуємого складу. Але в будь-якому випадку вона виявиться більш ніж розумною та обґрунтованою.Остаточна ціна, яка і буде прописана в договорі співробітництва, буде озвучена тільки після детального знайомства наших спеціалістів з особливостями майбутнього об'єкту, місцем виконання робіт, складання кошторису...

Отримати консультацію

Склад з сендвіч панелей ціна у 2023

Однозначно відповісти, скільки коштуватиме будівництво складського комплексу в 2023 році неможливо. Військові дії, які ведуться в нашій країні, негативно вплинули і на будівельний ринок. Люди – головний актив, зараз наші найкращі професіонали на фронті. Ціна будівельних робіт суттєво зросла.Однією з вагомих проблем на сьогодні є порушена логістика поставок. Це призвело не тільки до нестачі будівельних матеріалів, а й до підвищення їхньої собівартості. Також треба зважати на зростання цін на енергоресурси, досить високий рівень інфляції в Україні. Так, за час воєнних дій ціни на будівельні матеріали в залежності від позиції в середньому зросли на 20-60%:

  • цемент та суміші на його основі в середньому подорожчали на 35%;
  • арматура підвищилася у ціні на 25%;
  • теплоізоляційні матеріали стали дорожчими більш ніж на 30% і т. д.

Однак, з іншого боку попит на швидкомонтуємі будівлі й, відповідно на матеріали, з яких вони виробляються, сьогодні дуже високий. Особливо актуальним це стало порівняно з дуже серйозним підвищенням собівартості класичного будівництва, а також необхідністю максимально швидкого зведення об'єктів. Якщо порівняти дві технології, класичну і швидкомонтуєму, то друга виграватиме в ціні в середньому на 30-40%, навіть попри досить суттєве подорожчання. Відчутна економія в цьому випадку також досягається завдяки мінімальним витратам на доставлення металокаркасів і сендвіч-панелей на об'єкт.

Компанія TTRADE стане вашим надійним партнером у процесі зведення швидкомонтуємих конструкцій. У максимально стислі терміни ми побудуємо складський комплекс «під ключ», який повністю задовольнить ваші потреби та з надійними гарантіями. Наша компанія спеціалізується на будівництві об'єктів у Києві, Київській області та інших регіонах України. Великий практичний досвід дозволяє нам знаходити індивідуальні рішення для кожного замовника.

Послуги генерального підрядника у будівництві, ціна

Будівництво складських та логістичних комплексів від компанії TTRADE «під ключ» передбачає виконання повного комплексу робіт, включаючи:

  • підготовку ділянки під виконанням будівельних робіт;
  • облаштування фундаменту відповідно до особливостей майбутнього об'єкту;
  • зведення каркаса будівлі з металоконструкцій;
  • обшивка каркаса стіновими сендвіч-панелями;
  • виконання покрівельних робіт;
  • підведення до об'єкта інженерних комунікацій та їх розведення всередині складських приміщень;
  • виконання внутрішніх та облицювальних робіт.

Залежно від побажань замовника до комплексу задач із будівництва складу також може входити облаштування прилеглої території, а також встановлення стелажів, різного обладнання та ін.

Усі матеріали, що використовуються у будівництві, мають сертифікати відповідності. У нашому розпорядженні передові технології, високе технічне оснащення та досвідчені фахівці.

Скористаєтеся послугами надійного генпідрядника та отримаєте сучасний, продуманий до дрібниць логістичний чи складський комплекс, що точно відповідає вашим запитам без переплат та з надійними гарантіями.

TTRADE будує для:

МХП logo
М'ясокомбінат_Ювілейний_logo
БІАГР_logo
Галичина_logo
AMTEL_logo
FM_logistic_logo
BIOKON_logo
biopharma_logo
moyo_logo
ЕРІДОН_logo
AMSTAR_logo
Dragon_Capital_logo
novus_logo
syaivir_logo
agrana_logo
АТБ_logo
ДМИТРУК_logo
ЯТРАНЬ_logo
tegra_logo
новини компанії