Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Будівництво спортивного комплексу з будівлями загальноосвітньої школи №2 в м. Буча

25.01.21
TTRADE-budivnitstvo-sportivnogo-kompleksu
Виконувати власні зобов'язання - незаперечна цінність в компанії TTRADE.

Наразі працюємо з державним замовленням та дякуємо Анатолію Федоруку за зусилля, які покладено для розбудови сфери освіти в м.Буча. Ви надихаєте своїм прикладом, адже цінності визначають наші вчинки!

Об'єкт: Будівництво спортивного комплексу з будівлями загальноосвітньої школи №2 в м. Буча.

✅Площа забудови – 1980 кв.м.

✅Керівник проєкту - Андрій Белоконь

Компанія TTRADE надає комплекс робіт:

Візуалізація, розкладка і поставка сендвіч - панелей.

Початок будь-якого будівництва - це підбір і розрахунок необхідного матеріалу. Сендвіч - панелі повинні відповідати параметрам зазначеним у проєкті та підбираються виходячи з:

  • призначення (стіна, покрівля, тип замка);
  • термоізоляції;
  • параметрів вогнестійкості;
  • механічної міцності;
  • антикорозійної стійкості обшивки;
  • тип, покриття, колір, модуль, естетика;

3D візуалізацію, розкладку і розрахунок сендвіч - панелей зробили за 3 дні. Розробили для Замовника кілька варіантів візуалізації готового об'єкта в широкій палітрі зовнішньої обшивки сендвіч-панелями і вент.фасаду.

Будівництво спорткомплексу

Будівництво спорткомплексу

Будівництво спорткомплексу

Будівництво спорткомплексу

Доставка сендвіч панелей на об'єкт із заводу в Польщі - 3 тижні.

Демонтаж і монтаж сендвіч-панелей:

  • Покрівля - польські сендвіч-панелі Paneltech (PIR-D 120 мм) - 1 964 кв.м .; До робіт демонтаж-монтаж приступили 17.12.2020 і закінчили 30.12.2020
  • Стіна - польські сендвіч - панелі Paneltech (PIR-S 100 мм) - 680 кв.м .; До робіт демонтаж-монтаж приступили 16.01.2020 і закінчили 22.01.2021

Всі роботи на об'єкті виконували власною технікою. Терміни по демонтажу та монтажу були витримані, незважаючи на те, що в зв'язку з погодними умовами не було можливості залишити розкриту покрівлю, через те, що було частково зроблене оздоблення всередині і ми змушені були запаралелити процеси: демонтаж, фарбування та ґрунтовка металоконструкцій, а також подальший монтаж сендвіч - панелей.

Будівництво спорткомплексу

Будівництво спорткомплексу

Сучасний фасад будівлі може бути виконаний як з використанням сендвіч-панелей, так і у вигляді вентильованого фасаду.

Продаж і монтаж вентильованих фасадів з композитних панелей.

Комплексна поставка матеріалів і монтаж вент.фасаду корпусу Б (вхідна група) - 550 кв.м. Для облицювання вхідної групи застосовуються композитні панелі з товщиною алюмінію від 0,4 міліметра, при цьому їх повна товщина становить 4 міліметри.

  • Композитом Г-1 товщиною 4 мм.;
  • Підсистема - алюмінієвий профіль;
  • Утеплення - мінвата 150 мм;

До робіт приступили 20.12.20 і закінчили 25.01.21

Будівництво спорткомплексу

Будівництво спорткомплексу

Будівництво спорткомплексу

Будівництво спорткомплексу

Розмір панелі може досягати 6 метрів в довжину і 1,6 метрів в ширину. Слід зазначити, що матеріал відрізняється високою щільністю, тому при монтажі поверхня не змінює своєї геометрії і залишається ідеально плоскою.

Роботи виконували власною технікою. Для монтажу сендвіч-панелей було задіяно Manitou з вакуумними присосками CladBoy. Вакуумний захват CladBoy (траверса) дозволяє монтувати сендвіч - панелі горизонтально і вертикально. Фіксація захвату (траверси) CladBoy відбувається автоматично. Автономні присоски для монтажу сендвіч-панелей є необхідним інструментом при будівництві швидкомонтованих будівель. Вакуумні захвати застосовуються як для стінових панелей, так і для покрівельних. Вакуумний захват призначений для підйому і переміщення сендвіч - панелей вагою до 600 кг довжиною до 12 метрів.

Строительство спорткомплекса

Строительство спорткомплекса

Середня швидкість монтажу сендвіч-панелей при використанні вакуумного захвату становить 350-500 кв.м за зміну; виключається можливість пошкодження і деформацій сендвіч-панелей під час підйому і монтажу; вакуумний захват дозволяє скоротити кількість персоналу до трьох осіб; забезпечує високу якість монтажних робіт без демонтажу захисної плівки.

Діти повинні бачити навколо себе естетичний простір, тільки тоді вони виростуть турботливими і відповідальними господарями на своїй землі.

Будувати разом, зберігаючи найважливіше.

Наші клієнти:

новини компанії