Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Будівництво складів, складських та логістичних комплексів під ключ

09.11.22
 Будівництво складів під ключ
Сучасна логістика потребує спеціальних приміщень, які дають змогу оптимізувати потік товарів, підвищити мобільність постачання. Ці будівлі призначені для обробки вантажів і подальшого зберігання, оформлення митних документів. Асортимент послуг може розширюватися, залежно від категорії, до якої належить центр – «А» чи «В».

Будівництво складських комплексів, складів і терміналів в Києві та по Україні | БМЗ ціна

TTRADE – генпідрядна будівельна компанія. З 2012 року будуємо для лідерів ринку об'єкти промислового призначення з металоконструкцій і сендвіч-панелей. Швидкий запит ціни будівництва складу.

Запит ціни

будівництво складського комплексу

  • Будівництво складського комплексу з адміністративними і офісними приміщеннями «AMSTAR». Загальна площа - 37 251,13 кв.м.

Будівництво складського комплексу

Логістичний комплекс FM Logistic. Будівництво складських блоків - В5, В6. с. Дударків, Київська обл

Реалізація: 2017 рік - 2018 рік.

Комплекс робіт: влаштування плоскої наборної покрівлі - 12 000 кв.м, поставка та монтаж водостічної системи Valsir: 680 м.п.система, 22 воронок.

Будівництво логістичного комплексу

Логістичний комплекс FM Logistic. Будівництво складських блоків - В7,В8. с. Дударків, Київська обл

Реалізація: 2020 рік – 2021 рік. 

Комплекс робіт: монтаж сендвіч-панелей, влаштування плоскої наборної покрівлі - 17 000 кв.м; поставка та монтаж водостічної системи Valsir: 1100 м.п.система, 70 воронок.

Будівництво логістичних складів класу «А»

А-клас представлений комплексами з одноповерхових складів. Їх перевагою є стеля висотою не менше 10 м, що зручно для встановлення стелажів у 6-7 ярусів. Підлогу вистилають антипиловим покриттям, яке витримує значні навантаження. Будують приміщення з використанням каркасних технологій. Спочатку монтують металевий каркас. На цю конструкцію встановлюють сендвіч-панелі – готові до збирання конструктивні елементи. Наявність офісних приміщень при складі. Регульований температурний режим.

Склад з сендвіч-панелей «В» класу

Комфортність В-комплексів нижча, в них виконують обмежений перелік операцій. Конструкція будівлі також може бути каркасною. Висота стелі від 6 м, підлога - бетон без покриття, або ж підлога з антипиловим покриттям. Тришарові панелі стін забезпечують температуру в приміщенні на рівні 10–18°С, що характерно і для А-складів. Логістичний центр будь-якого класу може функціонувати повноцінно лише за умови правильного проєктування і побудови. Надважливі — міцний каркас та якість матеріалів. Тому саме сендвіч-панелі вважаються оптимальним варіантом.

На етапі підготовки до будівництва перший крок – розробка проєкту. Найлегше рішення – безкоштовне завантаження готових проєктів. Однак далеко не всі документи, які розміщені у вільному доступі, справжні. Тому доцільно звернутися до фахівців. Спеціалісти згідно СНіП розрахують необхідну товщину конструкції, виготовлять індивідуальні проєктні документи або порекомендують типовий проєкт, який враховує потреби замовника. У комплекті додаються план виконання робіт і необхідні креслення.

Наступний етап – вибір підрядної організації. Варто зосередити пошук на компаніях, які одночасно займаються постачанням будівельних матеріалів і спорудженням об’єкта. Практика свідчить, що зосередження будівництва в одних руках ефективніше, оскільки досягти злагодженої роботи субпідрядників доволі складно.

Ціна складу із сендвіч-панелей

Вартість обумовлена цінами монтажу і використаних матеріалів, які постійно коливаються. Для розрахунку потрібно знати площу покрівлі та стін і характеристики панелей – тип і товщину наповнення та покриття. Монтажні роботи тарифікуються залежно від складності проєкту, відстані до електромережі, кваліфікації виконавців, потреби у спеціальному устаткуванні.

Готові тришарові панелі, заповнені PIR або мінеральною ватою – сучасне і найактуальніше рішення для логістичної нерухомості. Вони приваблюють: • економічною ефективністю; • простим і швидким монтажем; • високою звуко- і теплоізоляцією; • низьким водопоглинанням; • стійкі до займання; • довгим терміном експлуатації.

Склади з cендвіч - панелей представлені як приміщеннями для товарів загальних умов зберігання, так і спеціалізованими морозильними та холодильними камерами.

Клієнти TTRADE:

МХП logo
М'ясокомбінат_Ювілейний_logo
БІАГР_logo
Галичина_logo
AMTEL_logo
FM_logistic_logo
BIOKON_logo
biopharma_logo
moyo_logo
ЕРІДОН_logo
AMSTAR_logo
Dragon_Capital_logo
novus_logo
syaivir_logo
agrana_logo
АТБ_logo
ДМИТРУК_logo
ЯТРАНЬ_logo
tegra_logo
новини компанії