Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

День будівельника - професійне свято TTRADE

08.08.21
TTRADE - це набагато більше, ніж просто робота для кожного з нас. За 9 років існування компанії було багато злетів і падінь, були помилки, розчарування і невдачі, зараз все це досвід і спогади, які тепер уже викликають посмішку!
  • Ми багато працювали, щоб мати те, що маємо - знакових клієнтів, просторий офіс, активне корпоративне життя.
А починалося все з маленьких складських комплексів, які люблячи ми називаємо "сараї" і крок за кроком дійшли до будівництва логістичних комплексів на 50 000 кв.м. До свята Олександр Боримчук (керівник напрямку гідроізоляційних матеріалів) написав пісню про компанію, душевно виконали тріо "Злачное место". Уміння бути самоіронічним - одне з ознак зрілості, а ще - гарний настрій, що об'єднує весь колектив :)
TTRADE
З Днем будівельника, колеги та партнери!
Пишаємося всією нашою командою!
Попереду велике будівництво!
 
А значить, важливо відпочити, знайти час на розмови, обговорити поточні справи, в неформальній обстановці кожен має більше можливостей для того, щоб вирішити наявні проблеми.
 
 

Компанія TTRADE відкриває для своїх співробітників сприятливі можливості, які приносять відчуття задоволення і відчуття того, що вони можуть реалізувати свій потенціал.

    • Генеральний директор провів майстер-клас і інструктаж, познайомив нас з азами рибальського мистецтва. З досвідченим наставником навіть новачки не залишилися без улову.

Грибанов Николай

Любовь Медяник

TTRADE колектив

работа в компании TTRADE

  • Єдиним фронтом. Спільне приготування їжі - неминуче об'єднує команду. Головний бухгалтер і директор з будівництва з улову приготували смачну юшку.

TTRADE колектив

ттрейд коллектив

Саме на рибалці всі рівні й не має значення стать, вік, посада.

ттрейд

Призові місця розподілилися цікаво і несподівано

ттрейд

1 місце за максимальну кількість спійманої рибки заслужено зайняла Валерія Корнілова (асистент генерального директора), спіймав 19 рибок

ттрейд

Максимальна вага улову у Володимира Мостового (логіст)

ттрейд

За різновид спійманої рибки кубок отримав Дмитро Годований (керівник ПТО)

У бізнесі як у риболовлі - однаково якісно ми будуємо промислові будівлі на 2000 кв.м і на 50 000 кв.м., однаково щиро радіємо і маленькому, і великому улову.

TTRADE колектив

Любов Медяник

За рівнем емоцій, адреналіну і вражень рибалка перевершує багато активних видів спорту, прекрасний відпочинок, який відновлює втрачені сили й налаштовує на зовсім нові думки. Порибалив всього один день, ми прийшли на роботу з зарядом енергії на цілий місяць.
Будувати разом, зберігаючи найцінніше!
ттрейд

Клієнти TTRADE:

новини компанії