Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Будівництво складів під ключ, швидкобудуюємі склади в Києві та Україні

03.05.23
генеральний підрядник
Чи змінила нас війна? Так, вона змінила нас так само як і кожного українця. Але ми мріємо, бажаємо, віримо. І основні наші принципи залишилися незмінними: ми будуємо якісні швидкомонтуємі будівлі під індивідуальні побажання замовника та отримуємо задоволення від своєї роботи.
Знаємо, що Україну потрібно відновлювати вже сьогодні. Пишаємося Замовниками, які вірять в перемогу і не дивлячись ні на що масштабуються, інвестують та будують вже.
Розпочали нове будівництво складу в с.Щасливе Київської області.

Будівництво складів ціна під ключ в Києві та Україні

TTRADE – надійна генпідрядна будівельна компанія, що спеціалізується на професійному управлінні будівельними проєктами промислового та комерційного призначення. Ми споруджуємо торгові центри, виробничі та логістичні комплекси, спортивні центри, автосалони, об’єкти сільськогосподарського, складського призначення та багато іншого.

Надіслати запит

Будівництво складів (складських приміщень) у Києві та Україні

Наша компанія бере на себе повний комплекс послуг з будівництва «під ключ»:

  • планування робіт та розробка проєкту;
  • земляні роботи та влаштування фундаменту;
  • зведення несучих конструкцій, покрівлі, фасадів;
  • облаштування інженерних комунікацій: каналізація, холодне та гаряче водопостачання, подача газу, опалення, електрика, вентиляція та кондиціонування, прокладка кабелів;
  • оздоблювальні роботи і відповідності до класу об'єкта, монтаж обладнання;
  • благоустрій прилеглої території та інфраструктури.

Спеціалісти TTRADE під час виконання робіт чітко слідують обраним технологіям, дотримуються об’ємів, бюджету та термінів виконання кожного етапу. Використовуються сучасні матеріали, якість яких підтверджена сертифікатами відповідності. Якщо з боку змовника виникають додаткові запитання та пропозиції, спеціалісти нашого виробничо-технічного відділу оптимізують проєктні рішення під ці побажання. А ще ми пропонуємо офіційні гарантії як на матеріали, що використовуються, так і на виконані роботи.

Це все дозволяє з упевненістю говорити, то у лиці компанії TTRADE ви отримаєте надійного виконавця у будівництві об’єктів будь-якого рівня складності та типу.

Ми будуємо для:

МХП logo
М'ясокомбінат_Ювілейний_logo
БІАГР_logo
Галичина_logo
AMTEL_logo
FM_logistic_logo
BIOKON_logo
biopharma_logo
moyo_logo
ЕРІДОН_logo
AMSTAR_logo
Dragon_Capital_logo
novus_logo
syaivir_logo
agrana_logo
АТБ_logo
ДМИТРУК_logo
ЯТРАНЬ_logo
tegra_logo
новини компанії