Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Будинок з сендвіч - панелей в Україні

30.06.22
будинок з сендвіч панелей в Україні
Багатьох з нас зараз хвилює питання відбудови власного житла. Сотні та навіть тисячі українських родин наразі залишились без даху над головою. А до осені всього декілька місяців. Як бути в цій ситуації? Чи можливо за 2 місяці збудувати новий повноцінний будинок? І що за житло це буде? Наскільки надійне та комфортне?
Всі ці питання ми задали керівнику відділу продажів генпідрядної будівельної компанії TTRADE Олексію Лобанову.

Купити сендвіч-панелі для будівництва енергозберігаючих будинків

Ми пропонуємо сендвіч-панелі Paneltech, які можна використовувати для будівництва як невеликих типових будинків зі всіма зручностями, так і для багатоповерхових об'єктів, а також для будівництва об'єктів промислового призначення.

Запит ціни

Сендвіч-панелі для будівництва житлового будинку

Aleksey-Lobanov Олексій Лобанов,
керівник відділу продажів TTRADE
Технологія швидкого безкаркасного будівництва з використанням сендвіч-панелей Paneltech на сьогодні не має аналогів за багатьма показниками.
Так, серед основних переваг варто виділити: стильний, лаконічний дизайн, детально продумане планування, надійність, мінімальні потреби в енергоресурсах, екологічна чистота – це те, що стане запорукою максимально комфортного проживання і для дорослих, і для дітей будь-якого віку.
  • Почнемо з болючого. В офісі Президента повідомляють, що переселенцям в Україні потрібно майже 600 тисяч будинків і ця цифра на жаль зростає.

Так, наразі в Україні є потреба в житлі. Керівництво країни займається проблемою розселення переселенців, які перебувають в різних регіонах. Наша компанія теж занепокоєна цим питанням. Ми розуміємо всю ситуацію, яка зараз склалася з нерухомістю і намагаємося зробити все, що від нас залежить, щоб допомогти - утримуємо ціни, забезпечуємо вчасну поставку не дивлячись на проблеми з логістикою, консультуємо, робимо розкладку панелей, рекомендуємо підрядників, щоб якомога швидше люди отримали нове житло.

  • Що саме ваша генпідрядна компанія може запропонувати жителям, які втратили своє житло чи якщо воно потребує відновлення?

Відновлення пошкодженої нерухомості - це обстеження, постачання матеріалів. І тут ще треба розуміти, що до жовтня, до холодів, бажано закрити всі теплові контури зруйнованих будівель. Що стосується зруйнованих будівель, які не підлягають відновленню, ми пропонуємо будівництво будинків із сендвіч-панелей, як кажуть "з нуля".

  • Але ж до осені всього декілька місяців. Невже за цей час можливо збудувати будинок? Не дачу чи тимчасове приміщення для житла, а дім із сендвіч-панелей.

Так. Ми можемо збудувати будинок за 1.5 місяці. Повноцінний, сучасний і надійний. Маємо досвід

 Ціна будинку з сендвіч-панелей

Стінові сендвіч-панелі Paneltech PW PIR - SU 100. 1050 RAL 7024 - 134.2 м.кв

будинок з сендвіч-панелей

Покрівельні сендвіч - панелі Paneltech PW PIR - D 120. 1050 RAL 7024 - 201.6 м.кв

  • Розкажіть, докладніше, будь ласка.
сэндвич панелі для будівництва житлового будинку

TTRADE пропонує технологію швидкого безкаркасного будівництва з використання сендвіч – панелей Paneltech. На сьогодні ця система не має аналогів. Вона дозволяє в короткий термін збудувати будинок придатний для повноцінного життя.

Крім того, абсолютно безпечний, бо при виготовленні сендвіч-панелей використовуються екологічно чисті матеріали, які не завдають шкоди здоров'ю. (Екологічна безпека панелей Paneltech підтверджується декларацією EPD та сертифікатами відповідності LEED та BREEAM).

Велику увагу ми приділяємо вогнестійкості будівель. Сендвіч-панелі Paneltech мають трьох шаровий захист – зовнішня, внутрішня оболонки та теплоізоляційний матеріал. В оболонках використовуємо сталеві оцинковані або алюмінієві листи.

Що стосується опалення будинку з сендвіч - панелей, можна використовувати різні види. Це і газові та електричні котли, теплові насоси та геліосистеми.

  • Який термін експлуатації такого будинку?

Мінімальний – 50 років. Розрахунковий період експлуатації сягає 100 років. І весь цей час зберігається візуальна привабливість та енергоефективність. І що вигідно та зручно, що такий будинок можна легко демонтувати, перенести на інше місце або ж перепрофілювати під офіс, торговельну чи господарську споруду і т.д.

  • Ви сказали, що за 1, 5 місяця зможете збудувати будинок. Про яку площу йдеться?

За цей період наша компанія побудувала 50 будинків, кожен площею в 100 кв.м. Технологія дозволяє працювати в будь-яких погодних умовах, що значно прискорює зведення.

Будівництво енергозберігаючих будинків з сендвіч - панелей. З чого почати? Які перші кроки потрібно зробити замовнику?

Звернутися в нашу компанію за консультацією. Розказати про свої задачі та потреби. Це перший крок до власного, нового житла!

Клієнти TTRADE:

МХП logo
М'ясокомбінат_Ювілейний_logo
БІАГР_logo
Галичина_logo
AMTEL_logo
FM_logistic_logo
BIOKON_logo
biopharma_logo
moyo_logo
ЕРІДОН_logo
AMSTAR_logo
Dragon_Capital_logo
novus_logo
syaivir_logo
agrana_logo
АТБ_logo
ДМИТРУК_logo
ЯТРАНЬ_logo
tegra_logo
новини компанії