Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Як пройшов Форум інноваційних виробництв в новому приміщенні Plank Electrotechnic?

18.06.21
TTRADE ТТРЕЙД отзывы
17 червня наша команда відвідала Форум інноваційних виробництв в Білій Церкві.
Основна тема дискусій - промислова стратегія України й індустріальні парки як драйвери економічного зростання. Також розглянули питання Мade in Ukraine на глобальних ринках, диджиталізація і ефективність виробництв, гроші для розвитку: джерела, умови, ризики.
Форум зібрав понад тисячу бізнесменів, управлінців і чиновників.
Фахівці компанії познайомилися з лідерами ринку, з новими продуктами та розробками підприємств з різних галузей і секторів вітчизняної промисловості.

Форум провели на території індустріального парку "Біла Церква", в новому приміщенні Plank Electrotechnic площею 3705 кв.м.

Сама будівля-конструктор виробництва компанії Astron (Люксембург). Готові конструкції можна зібрати на місцевості за кілька місяців. В цілому, частка будматеріалів іноземного виробництва становить близько 70%, вітчизняного & ndash; 30% (фундамент, арматура).

  • Компанія TTRADE з 2018 є офіційним партнером виробника сталевих повнокомплектних будівель компанії ASTRON і надаємо послуги в комплексі: розрахунок, постачання і монтаж повнокомплектних швидкомонтованих будівель з металоконструкцій ASTRON;

Спікерами заходу стали, зокрема, Олег Уруський - віце-прем'єр-міністр України Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України, Василь Хмельницький - засновник холдингу UFuture, В'ячеслав Клімов - співзасновник компанії Нова Пошта, Владислав Чечоткін - засновник компанії Rozetka, Костянтин Єфименко - президент фармацевтичної компанії Biofarm і інші.

TTRADE

Любов Медяник

ТТРЕЙД колектив

робота в ТТРЕЙД

робота в TTRADE

TTRADE

Клієнти компанії TTRADE:

новини компанії