Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

TTRADE - надійні проєктні рішення, що зменшують вартість і терміни будівництва!

13.04.21
Один із основних напрямків роботи будівельної компанії TTRADE - проєктування логістичних комплексів, складів, промислових цехів.
Головна задача - об'єкт повинен відповідати будівельним нормам, бути безпечним та надійним, і при цьому відповідати очікуванням інвестора.
Замовте розрахунок вартості проєктування, 3D - візуалізацію, інтерактивну модель. Надаємо детальний кошторис проєкту для об'єктів від 1500 кв.м. Є можливість відвідати об'єкти, які ми проєктували, будували, укомплектовували будівельними матеріалами.

Проконсультуватися

Натиснувши на зображення, Ви можете переглянути тривимірні проекції наших проєктів

проєктування складу

проєктування промислових будівель

промислове проєктування Україна

Логістичні комплекси будівництво

Промислове будівництво Україна

проектування ШМБ

будівельна компанія TTRADE

Промислове будівництво

компания TTRADE

скільки коштує будівництво складу

Що впливає на вартість проєктування промислових будівель? Що важливо врахувати в проєкті?

Андрій Франгу Андрій Франгу,
Інженер ПТО

Яка ціна проєктування?

Вартість проєктування визначає: тип призначення будівлі (промислова будівля, складський комплекс, об'єкт сільськогосподарського призначення); розміри будівлі, поверховість; утеплений або холодний; основні матеріали і конструктивні рішення; Дод.устаткування і параметри; послуги (проєктування, поставка, монтажні роботи, влаштування фундаментів);

При реалізації об'єктів, ми застосовуємо Посібник з енергоефективного та екологічного проєктування - LEED або BREEAM. При прийнятті рішень розглядаємо весь цикл життя об'єкту, не тільки проєктування та будівництво, а експлуатацію та утилізацію проєкту.

Скільки часу йде на прорахунок нового проекту? А від прорахунку до введення в експлуатацію?

Все залежить від об'єму і складності проєкту. Наприклад, виробничий цех, площею по підлозі 6,5 тис.м.кв. можна запроєктувати за 5 місяців, на реалізацію буде потрібно близько 10 місяців. При новому будівництві для інвестора найголовніше максимальна віддача від кожного квадратного метра, досягти цього можна, коли будівля «накриває» певний процес замість того, щоб виробничі процеси адаптувалися під об'єкт.

Які технологічні новинки використовуєте?

На рівні проєктування впроваджуємо BIM, BIM - це об'єктивна вимога сьогоднішнього ринку, одна з можливостей забезпечити інтегровані рішення і комплексний підхід. Фахівці з архітектури і будівництва можуть ще ефективніше планувати, проєктувати, будувати і експлуатувати будівлі та об'єкти інфраструктури, що в подальшому при реалізації проєкту знизить ризики до мінімуму, виключить додаткові витрати не тільки під час будівництва, а й при обслуговуванні будівлі. Застосовуємо сучасні будівельні матеріали з максимально високим коефіцієнтом відбиття сонячної енергії SRI (solarreferenceindex). При проєктуванні об'єктів передбачаємо максимальне зменшення «теплового острова» (затінення ділянки). 30% від площі відводитися під відкритий зовнішній простір, при цьому 25% площі цього зовнішнього простору засаджена зеленими насадженнями і знаходиться під кронами. Також, мінімум 75% парко-місць проєктуються під навісом, при цьому дах навісу покривається одним з наступних варіантів: рослинністю (зелена покрівля), або системою генерації альтернативної енергії (сонячні колектори або фотоелектричні панелі). На будівельному майданчику працює високоенергоеффективна техніка.

Клієнти TTRADE:

новини компанії