Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Будівництво СТО з сендвіч-панелей в Україні та Києві під ключ

20.08.20
будівництво сто
У самому розпалі будівництво Сервісного центру з обслуговування автомобілів з адміністративним корпусом з сендвіч-панелей в с. Білогородка.

Спочатку Замовник звернувся до нас із запитом на невеличке СТО площею 500 кв.м., але в ході тривалих переговорів, розрахунків, оцінки періоду окупності інвестицій, перспектив розвитку, запити росли. В результаті прийняли рішення будувати ще й адмін.корпус, загальна площа проєкту складає 1 500 кв.м.

Коли ми беремо замовлення в роботу, завжди надаємо кілька варіантів рішення. Технічний відділ розробляє оптимальну концепцію з урахуванням технології обслуговування, показуючи переваги для бізнесу Замовника: рентабельність інвестицій проєкту та подальше обслуговування. Пропонуємо тільки ті матеріали, в яких впевнені, і якість яких перевірено нами на сотнях готових об'єктах в Україні.

Будівництво СТО з сендвіч-панелей

Будівництво СТО з сендвіч-панелей

  • Покрівля та фасади СТО з сендвіч - панелей Paneltech PW PIR, метал 0,5/0,5 мм – 1 680 кв.м.;
  • Сертифікати вогнестійкості EI 30.При виробництві PIR-панелей використовується піна, яка не підтримує горіння. При товщині панелі 100 мм межа поширення вогню відповідає параметру М0.
Швидке будівництво СТО з сендвіч-панелей в Україні та Києві під ключ.

Зв'язатися з менеджером і дізнатися подробиці.

Переговори, розрахунки, реалізація - складний і довгий шлях, Клієнт повинен розуміти заради вирішення якої його проблеми, день у день Ви встаєте о 6:00 ранку і йдете працювати над поліпшенням продукту, послуги, обслуговування. Так клієнт починає помічати вашу компанію, продукт, відношення.

✅Залучені професіонали - побудують стійку компанію, яка вистоїть будь-яку кризу і не тільки вистоїть, а й принесе задоволення з результатами, що перевищують конкурентів в 4-5 разів. Нас обирають лідери ринку.

Клієнти TTRADE:

новини компанії