Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Переваги роботи у компанії "ТТРЕЙД"

14.07.17

Компанія «ТТРЕЙД» приділяє велику увагу професійному зростанню співробітників. Працюючи зі світовими торговими марками, ми намагаємося відповідати їхнім критеріям якості у підготовці та навчанні колег.

З цією метою співробітники компанії в Італії відвідали семінар із практичними заняттями (шефмонтаж сифонно-вакуумної системи) на заводі Valsir (Італія). Де пройшли навчання на стенді, що моделює та наочно показує поведінку водного потоку в сифонній системі внутрішнього водостоку VALSIR при різних навантаженнях.

В Німеччині для наших співробітників компанія FlachdachTechnologie провела екскурсію на одному зі своїх підприємств з виробництва ПВХ-мембрани Rhenofol у місті Мангеймі.

А у Польщі відвідали завод із виробництва сендвіч-панелей Paneltech.

Участь у семінарі та екскурсії взяли: генеральний директор, головний інженер, менеджери з продажу сендвіч-панелей та покрівельних матеріалів, конструктори та керівники проєктів із проєктування та монтажу водостічної системи сифонно-вакуумної дії.

Інвестиції в навчання співробітників допомагають компанії безперервно розвиватися та впроваджувати нові технології при проєктуванні та будівництві промислових будівель ШМБ (БМЗ). 

Ми будуємо ШМБ для:

МХП logo
М'ясокомбінат_Ювілейний_logo
БІАГР_logo
Галичина_logo
AMTEL_logo
FM_logistic_logo
BIOKON_logo
biopharma_logo
moyo_logo
ЕРІДОН_logo
AMSTAR_logo
Dragon_Capital_logo
novus_logo
syaivir_logo
agrana_logo
АТБ_logo
ДМИТРУК_logo
ЯТРАНЬ_logo
tegra_logo
новини компанії