Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

TTRADE команда. Знайомтесь! Інженер ПТО

05.05.20
  • Андрій Франгу – Інженер ПТО. Працює вникаючи в усі дрібниці, продуктивно. 
Андрій Франгу Андрій Франгу,
Інженер ПТО
Виявляє помилки в проєктній документації, бере участь і виграє в тендерах, піднімає питання техніки безпеки і охорони праці, готує акти виконаних робіт і часто підписує їх з першого разу! Розбирається в поточних питаннях, попереджає проблеми.
 
Виконує графіки виконання робіт і планування бюджету будівництва. Вміє вирішувати питання з землею та дозволом на будівництво, проводить передпроєктний аналіз і / або аналіз найкращого використання земельної ділянки.
 
Якщо над проєктом працює Андрій, ризики перестають бути непередбачувані, а неявні цілі стейкхолдерів проєкту він вміло перетворює в їх очікування щодо проєкту.
 
Працюючи над управлінням будівельними проєктами потрібно пам'ятати:
  • плануйте цілі проекту з огляду на його: масштаб, призначення, бюджет, графік виконання робіт, вимоги до робіт та працівників;
  • наскільки глибоко і мудро опрацьовані проектні та технічні рішення,, настільки Ви зможете втратити або заощадити в процесі виконання робіт, і так само в загальному бюджеті.
  • думайте як максимізувати ефективність ваших ресурсівзалучаючи кваліфікованих співробітників, якісні матеріали та обладнання;
  • коректний вибір підрядника включає в себе: тендери, виїзні перевірки, репутаційні складові.
  • координуйте та контролюйте план вартості і якість будівельного проекту; Існує 3 рівні контролю безпеки: контроль з боку охорони праці, лінійний і зовнішній. Безпека - це не результат, безпека - це процес.

Всі ми впевнені, що не існує задачі з якої Андрій не впорається.

І головний результат: вектор – на результат проекту для Замовника, для нашої компанії і для особистого росту кожного, хто задіяний в реалізації.

Складні проекти - це до Андрія франгу.

 

Відкривайте нові можливості з нами! 

Наші клієнти:

новини компанії