Калькулятор

Головний офіс - Київ, пр-т Валерія Лобановського 56/21. БЦ Star Center

замовити Дзвінок

Будувати разом, зберігаючи найголовніше

14.12.20
MeatForum
Час передсвяткових поздоровлень і подяки за те, що ми пройшли цей складний рік разом. Менеджери вітають партнерів, співробітники компанії активно вибирають подарунки один одному від Secret Santa. У повітрі панує атмосфера чарівництва та свят.

Рік складний і хочеться завершити його добром.

Є ідея - зробити для діток з дитячого будинку "Чебурашка" (с. Рокитне), сімейну різдвяну фотосесію. Майже всі дітки - це 3 - 4 ро рідних братів і сестер. Тому все буде дійсно по-сімейному.

Запрошуємо колег та партнерів приєднається до акції. Отже, під час привітання, наші партнери будуть обирати конверт з ім'ям дитини, якій ми купимо одяг до свята і дуже просимо написати побажання вихованцю дитячого будинку. Після фотосесії ми роздрукуємо фотоальбоми в які увійдуть ці побажання.

Альбоми з побажаннями - це своєрідна підтримка, яка важлива дітям. Побажання від власників бізнесу допоможуть дитині повірити в себе! Це не змінить соціальний статус дітей. Не вплине на фінансове благополуччя сьогодні. Але може хоч на мить намалює на обличчях справжню посмішку і змусить повірити в диво. І дух Різдва запам'ятається дизайнерськими стінами, а не скромними дитбудинівськими.

✅Будувати разом, зберігаючи найголовніше..

Наші клієнти:

новини компанії